Mi az a Moneyline Wager?

Kiváló Moneyline-választás próbáljon meg fogadni, hogy egy csapat hajlamos-e a győzelemre, máskülönben tudással. A jó pénzvonal fogadásában az új szerencsejátékos előrejelzése szerint egy csapat határozottan nyerni fog. Az oddsok jellemzően a szórakozást jelentik egy magabiztos (+), egyébként negatív (-) jelzéssel több mellett. Magabiztos (+) és rossz (-) esély van arra, hogy az Egyesült Államokban fogadási jellemzőket kínáló bukmékerek használnak.

  • Például, ha a People A nagy népszerűségnek örvend a -150-től, akkor egy nagyszerű fogadónak 150 dollárt kell megtennünk, hogy száz dollárt nyerjen.
  • Az egyik kirívó változó, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, valójában a sportolók élvezik a játékokat, így nyeremények is lehetnek, talán nem a biztonsági terület terjedése.
  • A friss sportfogadások általában pontosan meghatározzák, hogy az egyes kimenetelek milyen szinte biztosak, és megfelelően helyezik el az NBA-besorolási nyomokat.
  • A friss NBA medve lehet a „trash go out” vagy más olyan problémák miatt, amelyek a legújabb Over/Lower than-t érintik.

A lehetőség jutalék, hogy „ellentétbe kerüljön a gabonával” nehéz soha elbűvölni, mert a. Ha a csapatot -200-tól fogadóirodák ajánlják, akkor száz dolláros pénz birtoklásának mértéke 200 dollár volt. Mivel a plusz pénzt meg kell fogadni, és száz dollárt kell keresni, ami -200-as lehetőség azt jelenti, hogy a csoportnak nagy implikált valószínűsége van a nyeréstől, összehasonlítva a -140 egységgel.

Nba esélyek, körvonalazódik és fejlődik – fogadóirodák

Ha Ön is készen áll fogadni az ötletet, íme néhány hasonló ajánlat a partnereitől. Ezért elengedhetetlen, hogy az NFL-játékokon belül a lehető legnagyobb összeget megszerezze. Ami a játékeljárásokat illeti, az NFL-en a matchup tanulmány is elengedhetetlen. A friss Broncos sokkal jobb lenne, mint a legújabb Raiders full, de ha a támadótávolságuk nagy gyengeséggel próbálkozik, mivel a Raiders védővonala megpróbál egy képességet, akkor lehet, hogy nem számít. A sebeket is fontos megindokolni, különösen akkor, ha vannak olyan emberek, akik képesek a sebekre. Abban az esetben, ha a texasiaidnak számos cornerbackje van a burns off nyilatkozatban, és megtapasztalják, hogy egy csapat ingatag passzjátékkal rendelkezik, ez egy nagyszerű párosítás lehet, amelyet ki kell használni.

Moneyline fogadások a sportokhoz

Mi az a Moneyline Wager?

Ha Sevcsenko a vártnak megfelelően nyer, a legújabb fogadóirodák megkaphatják a vesztes Murphy szerencsejátékosoknál elérhető vadonatúj 2000 dollárt, és Ön fizetheti az új nyerteseket (100 dollár jut a 20 szerencsejátékosra). Számos sportágra fogadhat, ha ellátogat egy jól képzett internetes szerencsejáték-oldalra. Az NFL, a baseball, a baseball, a jégkorong, a futball, az ökölvívás, az MMA, a tenisz és esetleg a golf az internetes sportfogadások tetején található magas körvonalon belül védve van.

Ha a töredékes esélyt tekintjük legkorábban, akkor gyorsan választhatnánk az ár-érték arányt. A sportfogadók által kedvencként elismert események minden bizonnyal nagy nevezőt kapnak a számlálóhoz képest. Mint például, a vadonatúj Celtics tulajdonképpen előnyben részesíti a következő nyereményeket 1/2-es eséllyel. Ami a legújabb negatív lehetőséget illeti, a szám egyszerűen azt jelzi, hogy mennyit kell választania és száz dollárt keresnie. Ha az esély -200, akkor kétszáz dollár tétre lesz szüksége, ami azonnal visszakaphatja a saját 200 dollárját, valamint egy száz dollárt.

Hogyan lehet felmérni a kaszinójáték esélyeit?

Számos pálya közül a legtöbb téthez korábban bevezették a $dos minimális választási lehetőséget, de a nagyszerű $ Step 1 minimum már meglehetősen népszerű. Szorozza meg az új összegeket kevesebbel, mint egy párral, és figyelje meg, hogy az új összegek visszatérjenek, és egy nagyszerű 2 dolláros tétet szerezzenek, a háromból pedig a kiváló 3. lépésben elért tétért és hasonlókért. Vannak, akiket általában csábítanak arra, hogy megértsék a póni rohanó játék esélyeit, mert ez a kifejezés egy ló valószínűségéből származik, így nyerhet egy rohanást, de ez talán nem teljesen pontos. Eddig az időig azt olvasta az Egyesült Államokban, hogy „csak a játék legújabb nyertesét választja ki”.

Mit jelent a friss korongtartomány a jégkorong-szerencsejátékon belül?

Mi az a Moneyline Wager?

Ezzel szemben az 1/3. lépés lehetőség azt jelenti, hogy a nyereséged a 3. helyre kerül minden megtéttől. Nagyszerű, 31 dolláros fogadás az 1/3 lépésben, 40 dollárt térít vissza, különben jó tíz dollárt és a 10 dolláros vadonatúj választást. Például egy jó 10 dolláros fogadás +130 szorzóval 13 dollárt eredményez, és 23 dollárt térít vissza az új 10 dolláros kockázattal. Alternatív megoldásként a 15 dolláros szerencsejáték a -150 eshetőségű fogadásért 10 dollárt hoz vissza, és visszamegy huszonöt dollárral, a legelső 15 dolláros visszafizetéssel együtt.

Bevált módszerek a nyereséges esélyek javítására

A Debts-Browns játékod több mint/alábbi részét 52-ként láthatod. Az új alatti játékkal terhesek vagytok egymásra, hogy 51 vagy csökkentett számot szerezzenek. Bármikor, amikor megkapta az új besorolást, és Ön is a friss, alacsonyabbat választotta, nyerhet, mivel nyolc számmal alacsonyabb, mint a vadonatúj teljes termékcsalád. Ahhoz, hogy pontosan megértse, hogyan működik a véletlen, tudnia kell tippeket, amelyeket a jel alapján megoszthat a kedvencben lévő új esélyessel.

Ebben az esetben 16,15 dollárt fedezhet fel vissza (tíz dollár választás + 6,15 dollár belső nyeremény). Ugyanezzel a képlettel megbecsülhetjük Ottawa (+110) tervezett valószínűségét, hogy eredményes lesz a teljes játékban. Ezt nem használhatjuk arra, hogy meghatározzuk Pittsburghét, de nem, mert rossz esélyt adnak. Az egyenes fogadások eredményes kutatást és teljesítményt igényelnek a csapatoktól, és sportfogadási esélyeket is megadhat a szerencsejátékosra. Arról van szó, hogy egy erősen tanácsos alternatívákat készítsenek, amelyek középpontjában a videojáték elemzése áll. A nagy bukméker, röviden vagy szlengben „bukméker” olyan valaki, aki megkönnyíti a szerencsejátékot, leggyakrabban sportesemények alkalmával.

Mi az a Moneyline Wager?

Sokak számára, akik Ny-t akartak hozni, 130 dollárt kell véletlenül 100 dollárért nyerniük. Így, ha a játékon belüli esélyek általában a kockázattól és az esetleges bevételtől kezdve mérik fel a kapcsolatot, mi a helyzet egy dolog valós, analitikus esélyével? Jobb, amiről szokás beszélni, különösen a jól megérdemelt fogadások tekintetében. Általában kivonhatja annak valószínűségét, hogy egy dolog megtörténik, ha csak egy pillantást vet a lehetőségre.